Nieuws

Doe mee aan de ATB-toertocht op 19 januari 2020

Prachtige routes door de natuur van Herperduin met bos, heide, duinen en vennen. Gratis parkeren, gebruik kleedkamers, douches, lockers en fietsenstalling. En je kan uiteraard in de gezellige Sportsbar terecht voor en na de toertocht.

Lees meer...

Op zondag 19 januari 2020 start onze ATB-toertocht vanaf Fletcher Hotel Oss.

Het adres is:

Fletcher Hotel Oss
Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ  Oss
T: 0412-87 00 40 

 

Kleedruimtes en douches

Bij Fletcher Hotel Oss hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.

 

Parkeren en fietsenstalling

Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een grote fietsenstalling. Let op: deze stalling is niet bewaakt maar wij houden wel toezicht. Wij raden aan om voor de zekerheid gebruik te maken van een fietsslotje.

 

Routebeschrijving

De startlocatie Fletcher Hotel Oss is goed bereikbaar, en ligt aan de grote invalswegen van Oss. Komend vanaf de A59 vanuit 's-Hertogenbosch of de A50 vanaf Uden/Veghel of vanaf Nijmegen rijdt je naar de Ruwaardsingel. Vanaf de Ruwaardsingel volg 'Stadion' en op de Saal van Zwanenbergsingel bij de rotonde rechtsaf (Johannes Zwijsenlaan). De parkeergelegenheid bevindt zich direct links bij het gezondheidscentrum of bij de tweede mogelijkheid rechtsaf. Vanaf de parkeergelegenheid is het 100-200 meter fietsen naar de fietsenstalling en inschrijving.

Parkeren is gratis op de hierboven beschreven parkeerplaatsen. Er mag door deelnemers niet worden geparkeerd op de afgesloten parkeerplaats van Fletcher Hotel Oss (dat is alleen voor hotelgasten). Parkeren aan de Nelson Mandelaboulevard is niet toegestaan. 

 

Starttijd

Er kan gestart worden vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Deelnemen geschiedt op eigen risico. 

 

Afstanden

Deze afwisselende tocht, met afstanden van 30 en 45 kilometer, voert door de prachtige natuur van Herperduin (noordelijke deel van de Maashorst) en doet ook minder bekende stukken aan. Je kunt genieten van de mooie heidevelden, bossen en landschappen in de omgeving.

 

Pauze

Ongeveer halverwege is er een verzorgde pauzeplaats met sportdrank, thee en diverse versnaperingen.

   

Kosten

De kosten voor het meedoen aan deze tocht zijn € 4,00 voor NTFU-leden en € 5,00 voor niet NTFU-leden. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen.

  

Bewegwijzering

De tocht zal uitgezet worden met pijlen.

 

Gedragscode MTB

De wielersportbond NTFU heeft een gedragscode opgesteld voor de ATB / MTB. Het spreekt voor zich dat alle deelnemers zich hieraan houden. 

Beeld ATB toertocht TTC Oss 20 januari 2019


Agenda Toertochten TTC Oss

  • 19 Januari 2020 ATB-toertocht

 

Agenda Toertochten NTFU