Nieuws

Nazomeren en ALV

De afgelopen dagen was het lekker aan het nazomeren, terwijl de herfst nu zijn andere kant laat zien. Woensdag 19 september was onze ALV (opkomst bijna 30 leden) met aandacht voor onze nieuwe startlocatie (Nelson City Resort Oss), onze ATB-toertocht op zondag 30 september en de AVG.

Lees meer...

Startlocatie is nieuw!

LET OP: NIEUWE STARTLOCATIE EN NIEUWE FACILITEITEN

Op zondag 30 september start onze ATB toertocht vanaf Nelson City Resort Oss. Het adres is:

Nelson City Resort Oss
Nelson Mandelaboulevard 22
5342 CZ  Oss
T: 0412-87 00 40
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.nelsoncityresortoss.nl

 
   

 

Kleedruimtes en douches

Bij Nelson City Resort Oss hebben we de beschikking over kleedruimtes en douches. En kun je je bagage veilig opbergen. Vooraf en na afloop van de tocht heb je de gelegenheid om iets te nuttigen in de gezellige Sportsbar of het restaurant.

  

Overnachten

Mocht je willen overnachten in één van de comfortabele hotelkamers dan kan dat natuurlijk ook.Parkeren en fietsenstalling

Er is in de directe omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid en er is een grote fietsenstalling. Let op: deze stalling is niet bewaakt maar wij houden wel toezicht. Wij raden aan om voor de zekerheid gebruik te maken van een fietsslotje.

 

Routebeschrijving

De startlocatie Nelson City Resort Oss is goed bereikbaar, en ligt aan de grote invalswegen van Oss. Komend vanaf de A59 vanuit 's-Hertogenbosch of de A50 vanaf Uden/Veghel of vanaf Nijmegen rijdt je naar de Ruwaardsingel. Vanaf de Ruwaardsingel volg 'Stadion' en op de Saal van Zwanenbergsingel bij de rotonde rechtsaf (Johannes Zwijsenlaan). De parkeergelegenheid bevindt zich direct links bij het gezondheidscentrum of bij de tweede mogelijkheid rechtsaf. Vanaf de parkeergelegenheid is het 100-200 meter fietsen naar de fietsenstalling en inschrijving.

Parkeren is gratis op de hierboven beschreven parkeerplaatsen. Er mag door deelnemers niet worden geparkeerd op de afgesloten parkeerplaats van Nelson City Resort Oss / Fitland (dat is alleen voor hotelgasten). Parkeren aan de Nelson Mandelaboulevard is niet toegestaan. 

 

Starttijd

Er kan gestart worden vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Deelnemen geschiedt op eigen risico.

 

Afstanden

Deze afwisselende tocht, met afstanden van 30 en 45 kilometer, voert door de bossen van de Maashorst en doet ook minder bekende stukken aan. Je kunt genieten van de mooie heidevelden, bossen, en landschappen in de omgeving.

 

Pauze

Ongeveer halverwege is er een verzorgde pauzeplaats met sportdrank, thee en diverse versnaperingen.

 

Kosten

De kosten voor het meedoen aan deze tocht zijn €4,00 voor NTFU-leden en €5,00 voor niet NTFU-leden. Kinderen t/m 15 jaar mogen gratis deelnemen.

  

Bewegwijzering

De tocht zal uitgezet worden met de bekende gekleurde linten.

 Rood/Wit = Linksaf

logo Kuypers koffie

 Wit = Rechtdoor

 Zwart/Geel = Rechtsaf

 

Gedragscode MTB

De wielersportbond NTFU heeft een gedragscode opgesteld voor de ATB / MTB. Het spreekt voor zich dat alle deelnemers zich hieraan houden. 


Agenda Toertochten TTC Oss

  • 30 september 2018 ATB-toerocht

  • 20 januari 2019 ATB-toertocht

  • 31 maart 2019 Voorjaarstocht

  • 29 september 2019 ATB-toertocht

 

Agenda Toertochten NTFU